Klantenbeoordeling / 5

Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Backcup is meer dan een uitleendienst. Wij bieden oplossingen op maat voor steden,  gemeenten en bedrijven op vlak van herbruikbare bekers.

  • Backcup Wasstraat: Onze organisatie beschikt over een professionele wasinstallatie. Wij wassen, drogen, tellen en controleren de kwaliteit van uw bekers.
  • Backcup Opslag: In combinatie met de wassstraat kunnen wij uw bekers wassen en opslaan. Op afroep beschikt u dan steeds over nette bekers, klaar voor gebruik.
  • Backcup Reserve: Uw organisatie voorziet een bepaald aantal eigen bekers. In het geval dit onvoldoende is, kan u bij ons terecht voor extra bekers.
  • Backcup Bekers: Wij begeleiden u in uw aankoop van uw eigen bekers

Geïnteresseerd in ons aanbod? Contacteer ons op backcup@desprongvzw.be voor een oplossing op uw maat.

BackCup is onderdeel van maatwerkbedrijf De Sprong. Als erkend Kempens maatwerkbedrijf proberen we een brug te slaan tussen kansengroepen en de arbeidsmarkt. We geloven dat de sleutel tot een duurzamere economie ligt bij lokaal inclusief ondernemen.

We kijken verder dan de meeste maatwerkbedrijven. Onze begeleiders en vormingsmedewerkers willen een zo breed mogelijk spectrum aan kansengroepen laten groeien en hun potentieel maximaal benutten. Met als ultieme doel: doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt. Zo zorgen wij voor de Makers van morgen.

Bij de Sprong merken we tegenwoordig dat het vinden én behouden van de juiste werknemers een hele opgave is. Daarom geloven we dat de rol van sociale economie in de toekomst alleen maar belangrijker wordt.

Ophalen / terugbrengen

Afspraak maken