Klantenbeoordeling / 5

Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

BackCup breidt duurzaam aanbod uit met nieuwe polypropyleen koffiebekers

BackCup, onderdeel van vzw De Sprong, breidt uit met de aankoop van nieuwe polypropyleen koffiebekers. Deze strategische investering is het antwoord op de toenemende vraag naar duurzame alternatieven, het feit dat de huidige koffiebekers aan het verslijten zijn, en polypropyleen koffiebekers beter geschikt zijn voor warme dranken.

Versleten bekers en stijgende vraag
De bestaande koffiebekers hebben hun beste tijd gehad door intensief gebruik. Om aan de groeiende vraag naar duurzame oplossingen te voldoen, zet BackCup nu een belangrijke stap.

Polypropyleen: De ideale keuze voor warme dranken
Polypropyleen (PP) staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen bij het serveren van warme dranken zoals koffie. Dit duurzame materiaal is gemakkelijk te reinigen en behoudt de warmte van de drank optimaal.

Investering in duurzaamheid
BackCup neemt de leiding in duurzaamheid door te investeren in deze hoogwaardige polypropyleen koffiebekers. Deze investering creëert niet alleen een duurzaam alternatief voor evenementen, maar opent ook de deur voor organisatoren die willen profiteren van hoogwaardige herbruikbare bekers zonder de initiële kosten.

BackCup, de duurzame partner voor evenementen
Deze uitbreiding van het assortiment bevestigt BackCup als de ultieme duurzame partner voor evenementen. Naast de hoogwaardige bekers biedt BackCup een flexibele dienstverlening op maat. Of het nu gaat om basisbehoeften zoals hygiënische reiniging of uitgebreide uitbestedingsmodellen, BackCup staat klaar om evenementen soepel en efficiënt te ondersteunen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe BackCup jouw evenement kan voorzien van hoogwaardige herbruikbare cups. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor evenementenorganisatie!

Ophalen / terugbrengen

Afspraak maken