Klantenbeoordeling / 5

Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Verhuur van gemeentelijke herbruikbare Bekers Dessel

Klik hier om de bekers te bestellen.

 

Reglement: herbruikbare Bekers Dessel

Art.1: Enkel verenigingen of organisaties op de limitatieve lijst van de gemeente Dessel kunnen de bekers uitlenen. Je vindt hem hier.(link?)

Art.2: Procedure: De uitlener vult door het bestelformulier in. Daarna volgt een bevestiging van De Sprong VZW (afhankelijk van de beschikbaarheid van de bestelde bekers) via e-mail.  Na de uitlening worden het aantal bestelde bekers, het aantal gebruikte bekers, het aantal ontbrekende bekers en eventuele transportkosten opgeteld. Dit vormt de eindfactuur.

Art.4: Gebruikte bekers worden gewassen aan €0.084/beker (incl.BTW). In het geval er slechts enkele bekers in een bak gebruikt zijn, wordt toch de hele bak gewassen en aangerekend.

Art.5: Ontbrekende bekers zijn als volgt:

  • Gemeentelijke standaardbeker: €1,21 
  • Gemeentelijke kleine beker: €2,50
  • Gemeentelijke Kist: 25,00 
  • Gemeentelijk Deksel: €5,00 

Art.6: Transportkosten (brengen en ophalen) naar de event-locatie op grondgebied gemeente Dessel komen op €90,75 (inclBTW). Het transport gebeurt steeds tijdens de kantooruren. De transportkosten vallen weg als je de bekers komt halen en weer terugbrengt op de Vaartstraat 1, Meerhout.

Art.7: Het voorkeurtarief voor Desselse verengingen is ook van toepassing op de backcup bekers van het type frisdrank en bier. Voor andere type bekers is het tarief zoals weergegeven op www.backcup.be/winkel van toepassing. Je kan deze bestelling ook doorgeven via het bestelformulier. (zie www.backcup.be/huurreglement voor de prijzen van ontbrekende bekers)

 

 

 

Bestelformulier hier

Info: Gemeente Dessel

Hannekestraat 1
014 38 99 20
E-mailvrijetijd@dessel.be

Info: De Sprong VZW
Backcup: backcup@desprongvzw.be
Tel.: 014/86 98 45

Ophalen / terugbrengen

Afspraak maken