Klantenbeoordeling / 5

Verhuur van gemeentelijke herbruikbare Bekers Balen

 

Klik hier om de gemeentelijke bekers te bestellen.

Reglement: herbruikbare Bekers Balen

Art.1: Enkel erkende Balense verenigingen kunnen de bekers uitlenen.

Art.2: Het uitlenen gebeurt door het formulier in te vullen. Daarna volgt een bevestiging van De Sprong VZW (afhankelijk van de beschikbaarheid van de bestelde bekers).

Art.3: De bekers huren kost €0.036/beker (incl.BTW).

Art.4: Gebruikte bekers worden gewassen aan €0.084/beker (incl.BTW). In het geval er slechts enkele bekers in een bak gebruikt zijn, wordt toch de hele bak gewassen en aangerekend.

Art.5: Ontbrekende bekers worden aangerekend aan €1,21/beker (incl.BTW).

Art.6: Transportkosten (brengen en ophalen) naar de event-locatie op grondgebied gemeente Balen komen op €40,00 (inclBTW). Het transport gebeurt steeds tijdens de kantooruren. De transportkosten vallen weg als je de bekers komt halen en weer terugbrengt op de Vaartstraat 1, Meerhout.

Art.7: Het voorkeurtarief voor Balense verengingen is ook van toepassing op de backcup bekers van het type frisdrank en bier. Voor andere type bekers is het tarief zoals weergegeven op www.backcup.be/winkel van toepassing. Je kan deze bestelling ook doorgeven via het bestelformulier.

Art.8: Na de uitlening worden het aantal bestelde bekers, het aantal gebruikte bekers, het aantal ontbrekende bekers en eventuele transportkosten opgeteld. Dit vormt de eindfactuur.

 

 

 

Info: www.balen.be
Uitleendienst: uitleen@balen.be
Tel.: 014/74 40 38

Info: De Sprong VZW
Backcup: backcup@desprongvzw.be
Tel.: 014/86 98 45

 

Bestelformulier

Ophalen / terugbrengen

Afspraak maken