Klantenbeoordeling / 5

Zoeken

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Verhuur van gemeentelijke herbruikbare Bekers Balen

 

Klik hier om de gemeentelijke bekers te bestellen.

Reglement: herbruikbare Bekers Balen

Art.1: Enkel erkende Balense verenigingen kunnen de bekers uitlenen.

Art.2: Het uitlenen gebeurt door het formulier in te vullen. Daarna volgt een bevestiging van De Sprong VZW (afhankelijk van de beschikbaarheid van de bestelde bekers).

Art.3: De bekers huren kost €0.036/beker (incl.BTW).

Art.4: Gebruikte bekers worden gewassen aan €0.084/beker (incl.BTW). In het geval er slechts enkele bekers in een bak gebruikt zijn, wordt toch de hele bak gewassen en aangerekend. Het reinigen van zwaar vervuilde bekers (schimmel, kauwgom,...) kost 0.121/beker (incl. BTW)

Art.5: Ontbrekende bekers worden aangerekend aan €1,21/beker (incl.BTW).

Art.6: Transportkosten (brengen en ophalen) naar de event-locatie op grondgebied gemeente Balen komen op €40,00 (inclBTW). Het transport gebeurt steeds tijdens de kantooruren. De transportkosten vallen weg als je de bekers komt halen en weer terugbrengt op de Vaartstraat 1, Meerhout.

Art.7: Het voorkeurtarief voor Balense verengingen is ook van toepassing op de backcup bekers van het type frisdrank en bier. Voor andere type bekers is het tarief zoals weergegeven op www.backcup.be/winkel van toepassing. Je kan deze bestelling ook doorgeven via het bestelformulier.

Art.8: Na de uitlening worden het aantal bestelde bekers, het aantal gebruikte bekers, het aantal ontbrekende bekers en eventuele transportkosten opgeteld. Dit vormt de eindfactuur.

 

 

 

Info: www.balen.be
Uitleendienst: uitleen@balen.be
Tel.: 014/74 40 38

Info: De Sprong VZW
Backcup: backcup@desprongvzw.be
Tel.: 014/86 98 45

 

Bestelformulier

Ophalen / terugbrengen

Afspraak maken